Kender du dialogen?

Ejerleder A:  

Jeg tror, vores bogholderi bruger flere ressourcer end godt er. Og jeg får ikke svar på selv simple spørgsmål om fx. analyse af tallene

Ejerleder B:  

Er det stadig Jytte, der er jeres bogholder?

Ejerleder A:  

Ja, det er stadig Jytte. Hun har jo været hos os i 18 år, og har helt styr på bilagene. Men hun kan ikke rigtig hjælpe mig med at tolke tallene og udviklingen. Og mon ikke også tingene kan gøres meget smartere – Jytte gør stadig alting, som da hun begyndte for 18 år siden.

Ejerleder B:   

18 år?! Ja, så er der uden tvivl behov for at få friske øjne på processer og arbejdsopgaver.

Strømlining (af arbejdsprocesser m.v.)

Skovborg & Co. kan hjælpe dig med at få strømlinet ikke bare jeres arbejdsprocesser, men også jeres firmapolitikker, business behov, ledelsesrapportering og meget mere.

Før: Økonomifunktionen savner nye input til optimering. Forandringens vinde har ikke blæst over afdelingen i mange år, og der er måske behov for ekstra ressourcer i en begrænset periode til at få styr på alting.

Under: Vores mangeårige erfaring med drift af virksomheder giver os mulighed for at gennemføre en effektivisering, optimering og strømlining af arbejdsprocesserne i økonomifunktionen. Medarbejderne i afdelingen bliver klædt på til at udføre deres job på den bedst mulige måde, og alle ved, i hvilken retning og med hvilket mål virksomheden arbejder.

Efter: Arbejdsprocesserne er blevet effektiviseret og optimeret, og virksomheden er blevet strømlinet i den forstand, at alle i den økonomiske funktion løber efter den samme bold. Det gør økonomifunktionen til en dygtig sparringspartner og intern leverandør til ledelsen og forretningen i sin helhed.

Ring og lad os drøfte dine muligheder på 7070 1203