Kender du dialogen?

Ejerleder:

Hvad er din erfaring med outsourcing af regnskabsfunktionen?

Bestyrelsesformand: 

Tænker du på at outsource bogholderiet, eller at få jeres revisor til at løse nogle opgaver for jer?

Ejerleder:

Nej, jeg leder mere efter en fleksibel løsning. Vi har brug for en professionel økonomifunktion midlertidigt, indtil vi selv kan fastansætte igen. Det er ikke nok, at der bare kommer en bogholder af og til – jeg har brug for én, der både kan tage ansvar for økonomifunktionen og være min sparringspartner.

Bestyrelsesformand: Det lyder som en god idé , og det bliver mere og mere almindeligt, har jeg hørt.

Outsourcing (af økonomifunktionen)

Hvis du ønsker at spare både tid og ressourcer, var det måske en overvejelse værd at outsource hele – eller dele af – økonomifunktionen. Skovborg & Co. tager gerne ansvaret.

Før: Virksomheden er ikke stor nok til både at have en bogholder og en økonomichef ansat.

Under: Ved at outsource hele – eller blot dele af – økonomifunktionen til os, får du store fordele. Uanset arbejdsmodellen arbejder vi tæt sammen med jer. Og I betaler naturligvis kun for den tid, I har behov for os. Vi arbejder systematisk og struktureret og sikrer, at al materiale er tilgængeligt og veldokumenteret.

Efter: Vi har efterladt alt vores arbejde tilgængeligt og veldokumenteret i virksomhedens systemer. En outsourcing af virksomhedens økonomifunktion er altså en investering for jer – også på længere sigt.

Ring og lad os drøfte dine muligheder på 7070 1203