Kender du dialogen?

Adm. direktør: Vi har været nødt til at afskedige vores økonomichef …
Bestyrelsesformand:  Hvorfor – hvad er der sket?
Adm. direktør: Vi havde nogle uheldige episoder med fejl i tallene.
Bestyrelsesformand: Hvad gør du så nu?
Adm. direktør: Medarbejderne i økonomi er pressede, jeg prøver at få overblik, men jeg er nervøs for om vi kan holde skansen indtil vi finder en ny økonomichef
Bestyrelsesformand:  Har du overvejet at finde en interim økonomichef her og nu, så du ikke risikerer at medarbejderne bukker under for det øgede arbejdspres?

Oprydning (af økonomifunktionen)

Hos Skovborg & Co. kan du ’leje’ ekspertviden inden for kategorierne økonomidirektør, regnskabschef samt controller og dermed få interim ledelse af din økonomifunktion.

Før: Ledelsen af økonomifunktionen er ikke længere i virksomheden. Der er behov for ekstra ressourcer i en begrænset periode.

Under: Vi er trænede specialister, og på kort tid rydder vi op og skaber et overblik over arbejdsprocesser i økonomi- og regnskabsfunktion og etablerer det, der mangler. Alt efter virksomhedens behov fungerer vi som Business Support eller controller, eller vi kan fungere som midlertidig leder af økonomifunktionen.

Bagefter: Vi har sørget for at ’rydde op’ og gøre økonomifunktionen gennemskuelig og tilgængelig. Derved kan en ny, fast medarbejdere få en god start i stillingen eller I kan vælge at Skovborg skal varetage den daglige drift af økonomifunktionen.

Ring og lad os drøfte dine muligheder på 7070 1203