Øvrige services

Oprydning, Strømlining og Outsourcing og ledelsesrapportering er vores primære tjenester, og vi hjælper også en del virksomheder med at få styr på deres andre økonomiske parametre mv.

 Eksempelvis budgettering, investeringskalkuler, kostprisberegninger mv. da det er vores erfaring, at mange virksomheder har brug for hjælp til at få en bedre styring.

Budgettering

– et vigtigt styringsværktøj

Oftest får virksomheder ikke lagt et realistisk og gennemarbejdet budget, fordi virksomheden ikke har et nemt og lettilgængeligt værktøj at arbejde med, når der skal lægges budgetter.

Når du bruger Skovborg & Co., sørger vi for at hjælpe nøglepersoner i organisationen med at få lagt realistiske budgetter, som kan bruges som sikkert styringsværktøj. Vi har den nødvendige forretningsforståelse for at gå bagom tallene og forstå budgetterne i forhold til den overordnede forretningsstrategi, hvad enten det drejer sig om ledelsen, salg, lager eller butik, der skal lægge budget.

Vores budgetmodel er enkel at arbejde med, og den leverer hurtigt et samlet overblik. Desuden udarbejder vi en grafisk fremstilling af dit budget, så du får en bedre forståelse og fornemmelse af budgettets sammenhæng.

Ring og lad os drøfte dine muligheder på 7070 1203