Kender du dialogen

Ejerleder Per:

Jeg savner et overblik over økonomien, som gør mig i stand til at træffe beslutninger på et oplyst grundlag i det daglige. Regnskabstallene giver mig jo blot et øjebliksbillede af forretningen.

Bestyrelsesformand Ole: 

Enig. Hvad siger du til, at vi fremadrettet udvælger enkelte nøgletal og følger dem løbende, frem for at gennemgå regnskabet fra A-Z?

Ejerleder Per:

Glimrende idé! Kan jeg  også få en oversigt i farver, så det er nemt at se udviklingen i tallene?

Ledelsesrapportering

– brug dine regnskabstal i din drift, vækst og kommunikation af virksomheden

Hvis virksomheden ikke får nok ud af deres regnskabstal, kan det have konsekvenser for virksomhedens resultater og strategi. Når du bruger Skovborg & Co. til at få styr på ledelsesrapporteringen, sikrer du, at alle i organisationen kommer til at forstå de økonomiske tal.

Rapporteringen af regnskabstallene bliver tilpasset til målgrupperne, uanset om det er ledelsen, salg, lager eller butik. Dernæst tilpasser vi rapporterne, så de passer til virksomhedens behov. Det kan være alt fra rapportering i farver, der er målrettet til ikke-økonomifolk, til rapportering, der tilpasses internationale rapporteringskrav.

Derudover udarbejder vi en grafisk fremstilling af dit regnskab, så det bliver nemt for dig at få en visuel forståelse af, hvordan regnskabet hænger sammen. Og når vi varetager ledelsesrapporteringen, kan du også regne med, at vi står for formidling og udnyttelse af nøgletal, budgettering, budgetmodel samt effektive online-værktøjer til rapportering/budgettering.

Ring og lad os drøfte dine muligheder på 7070 1203