Referencer – under ombygning

Vi har gennem årene fået meget god respons men mangler at dele referencerne med jer – siden er derfor under opbygning – beklager rodet!

 

På denne side finder du eksempler på nogle af de opgaver, som vi har hjulpet vores kunder med – beskrevet med kundens egne ord. Har du en specifik opgave, som du gerne vil have tryghed for at vi kan hjælpe dig med at løse, sender vi dig gerne flere eksempler.


7a5744de512ad66e9a8ec85d5f99d45d_f16

UCB

I forbindelse med implementering af SAP hos UCB A/S havde jeg den store fornøjelse at arbejde sammen med Anette Skovborg Jespersen.

Anette var den drivende faktor i forbindelse med etablering og dokumentation af økonomiske processer. Foruden de økonomiske processer udarbejdede Anette specifikation af dataflow, således at lovgivningsmæssige krav i Danmark og Belgien blev opfyldt. Anettes store forretningsforståelse bevirkede, at forretningens krav og forventninger til det nye system blev honoreret.

Foruden implementering havde Anette den daglige ledelse af økonomifunktionerne for Skandinavien samt ansvar for de månedlige rapporteringer til moderselskabet i Bruxelles.

Anette håndterede denne svære opgave med effektivitet og god forandringsledelse.

Frank Jackman
SAP FI/CO Solutions Architect, UCB Nordic A/S


envac_logo

ENVAC

National og international økonomi afdeling

Vi har valgt at outsource vores økonomifunktion til Skovborg & Co., og derfor har vi nu specialister til alle typer opgaver indenfor økonomi og ledelse. Det har givet et stort kvalitetsløft at gå fra to økonomimedarbejdere til et hold af specialister, der fungerer som en stor, international økonomiafdeling.

Arbejdsprocesserne i økonomifunktionen er blevet beskrevet og effektiviseret, hvilket har skabt stor tillid hos selskabets moderselskab og samtidig gjort vores ISO 9001-certificering mere smidig.

Skovborg & Co. har specialdesignet budgetmodeller, ledelsesrapporter og styringsværktøj til Envacs projekter, således at de opfylder vores lokale krav til drift af selskabet samt rapporteringskrav fra vores børsnoterede moderselskab i Sverige. Alle tal bliver præsenteret efter læserens behov og kendskab til økonomi, og derudover er alle modeller automatiseret således, at vi altid har aktuelle tal fra dag til dag.

Vores daglige drift bygger i dag på en effektiv og fleksibel økonomifunktion, med Anette Skovborg Jespersen som sparringspartner og deltager i selskabets ledelsesgruppe. Vores moderselskab har desuden sat stor pris på Anettes forberedelse og deltagelse i bestyrelsesarbejdet.

Vi kan på det varmeste anbefale Skovborg & Co. med deres professionalisme og personlige engagement.

Thomas Rovsing, 
Administrerende direktør
Envac Danmark A/S


bbc

Beauty Bizz Company

“Vores helt egen bogholderiafdeling”.

Skovborg & Co. har siden 2007 været vores eksterne bogholder. Alle opgaver bliver løst, som om vi havde vores eget bogholderi, og så har vi mulighed for at købe ekstra kompetencer, når det er nødvendigt.

Foruden det daglige bogholderi har Skovborg & Co. flyttet vores bogholderi fra vores gamle økonomisystem til et nyt og bedre system. I forbindelse med opstart af egen produktion og åbning af nye eksportmarkeder har Skovborg og Co. struktureret data og behov for rapportering.

Vi har også anvendt Skovborg & Co. til business-sparring og taget dem med på råd, før vi har foretaget ændringer i vores forretningskoncept. Skovborg & Co. præsenterer regnskabsmaterialet på en god og forståelig måde, og vores bogholderi er opdateret ugentligt, så vi hele tiden kan følge vores nøgletal og likviditet.

Alt i alt er det en rigtig god løsning for os.

Charlotte Fnug Munksgaard
Direktør
Beauty Bizz Company


 MKlogo

MK Langeskov

Midt i en periode med stor vækst implementerede Skovborg & Co. vores nye økonomisystem hurtigt og effektivt. Vores store byggeprojekter forsatte uhindret, men nu med mulighed for bedre rapportering til byggelederne samt ledelsen.

Skovborg & Co. har dokumenteret og effektiviseret vores arbejdsgange. Effektiviseringen og det faktum, at Anette Skovborg har en fantastisk evne til at formidle økonomi på en letforståelig måde, har givet alle medarbejdere i virksomheden en bedre indsigt i virksomheden og deres egen arbejdsfunktion.

I en kortere periode overtog Skovborg & Co. ansvaret for vores økonomifunktion, indtil den rette kandidat blev ansat. Skovborg & Co. assisterede os i ansættelsesforløbet, og vi har i dag en supereffektiv økonomifunktion.

Anette Skovborgs personlige engagement, effektivitet og brede erfaring har givet os den bedst tænkelige assistance og rådgivning.

Jacob Knudsen
Adm. direktør
MK Langeskov A/S

Ring og lad os drøfte dine muligheder på 7070 1203