Om Skovborg & Co. ApS

Skovborg & Co. ApS er stiftet af Anette Skovborg Jespersen. Anette er uddannet Registreret Revisor FSR med HD(r) og har arbejdet i revisionsbranchen i 12 år. Heraf 10 år hos PriceWaterhouseCoopers. Anette har 9 års erhvervserfaring som leder af diverse økonomifunktioner i såvel Danmark som i udlandet. Herunder hos B&O og Pfizer. Siden 2005 har Anette arbejdet som Interim Manager og sparringspartner for virksomheder.

Besøg Anettes Linkedin-profil >>

Når du vælger Skovborg & Co. ApS som din økonomiske rådgiver, får du enkle, gennemskuelige og frem for alt professionelle værktøjer til at forbedre virksomhedens økonomifunktion. Vi baner vejen for vækst og en økonomi, der er til at styre.

Faglige netværk

Anette Skovborg Jespersen prioriterer faglighed og kompetenceudvikling højt og er således medlem af FSR – danske revisiorer, medlem af InterimKompagniet, der er et konsulenthus med ekspertise inden for Interim Management, og Lokalgruppen – en gruppe af revisorer fra og omkring Roskilde. Desuden har Anette Skovborg Jespersen i 2009 oprettet Kronetanken.dk, der er et tilbud til dig, der gerne vil forstå din privatøkonomi og derved få mere overskud og frihed.

Ring og lad os drøfte dine muligheder på 7070 1203